hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziantepspor o toplantıyı erteledi

    Gaziantepspor o toplantıyı erteledi
    expand

    Gaziantepspor Kulübü'nde haciz memurları tarafından işlem yapıldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak açıklama yapacağı duyurulan kulüp asbaşkanı ve basın sözcüsü Mehmet Kızıl'ın, basın toplantısını ertelediği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kulübün resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, "Asbaşkanımız ve Basın Sözcümüz Mehmet Kızıl'ın, 13 Aralık Salı günü yapacağı basın toplantısı ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

    Bu arada, takımın eski teknik direktörlerinden Jose Couceiro ile bazı futbolcuların alacakları için kulübün otobüsü ile iki adet dizüstü bilgisayarın haczedildiği yönündeki haberler üzerine dün yapılan açıklamada ise, "Bazı basın yayın organlarında, kulübümüzde haciz memurları tarafından işlem yapıldığı yönünde asılsız haberler çıkmıştır. Son zamanlarda yaptıkları ve yaptırdıkları yalan haberlerle sürekli kulübümüze ve camiamıza zarar vermek isteyen bu zihniyetin haberlerine, taraftarlarımızdan ve sporseverlerden itibar etmemelerini önemle rica ederiz. Asbaşkanımız ve Basın Sözcümüz Mehmet Kızıl, yapılan bu yalan haberlerle ilgili 13 Aralık Salı günü saat 13:00'de Celal Doğan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecektir. Bütün bunların yanında yapılan bu karalama kampanyasının sorumlularının teşhirini sağlamak maksadı ile gerekli hukuki süreçleri başlatmak için girişimleri yaptığımızı ve sorumluların Türk spor kamuoyu dışında ayrıca bağımsız Türk adaleti önünde de hesap vereceklerini kamuoyuna duyururuz" ifadelerine yer verilmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow